Ovet ovat auki 24.3.2021 alkaen vierailijoille

1.4.2021

Hallitus on päättänyt avata alueenvierailijoille 24.3.2021 alkaen. Alueella on kuitenkin käytössä kokoontumisrajoitukset, joissa noudatamme AVI:n; THL:nja ATTR:n suosituksiasekä rajoituksia.

Takkatuvalla, kodassa tai saunassa saa olla enintään kuusi (6) henkilöä kerrallaan. Kaikissa julkisissa tiloissa(pois lukien sauna/suihkut) asioidessa on käytössä maskisuositus. Toivomme, että toimistossa vieraillessa käytetään aina maskia. Turvataan toistemme terveys ja vältetään turhaa oleskelua yleisissä tiloissa.

Yleisen saunan saunavuorot, 45 minuuttia, varataan toimiston edustalla oleviin listoihin aikajärjestyksessä. Noudatathan omaa sauna-aikaasi.Tilaussaunan voi varata toimistolta. Pidäthän riittävän turvavälin niin ulkona kuin sisällä. Muista pestä kätesi ennen ja jälkeen julkisten tilojen käyttöä. 

Haluamme turvata kaikille alueen käyttäjille turvallisen leiriytymisen, joten noudatathan annettuja ohjeistuksia. Saavuthan alueelle vain terveenä. 

Alueelle EI saa saapua viettämään omaehtoista karanteenia, virallista karanteenia tai eristystä.

Seuraamme koronatilannetta tarkkaan ja tiedotamme mahdollisista muutoksista netti- sekä facebook sivuillamme. Oikeudet muutoksiin pidätetään.