Palvelut


Yleistä SFC Pitkäjärvestä

Pitkäjärven leirintäalue sijaitsee Kokemäellä, Pitkäjärven vapaa-aikakeskuksen välittömässä läheisyydessä. Alueen omistaa Kokemäen kaupunki, jonka kanssa SF-Caravan Kokemäen seutu ry on tehnyt käyttösopimuksen.

Pitkäjärven leirintäalue on avoinna ympäri vuoden. Sähköistettyjä vaunupaikkoja on 160 kappaletta, joista vierailijapaikkoja on 80. Pitkäjärven pinta-ala on noin 4 hehtaaria, josta osa on nurmikkoa ja osa tasaista männikkökangasta. Lähistöltä löytyvät mahtavat ulkoilumaastot ja mahdollisuus vaikka frisbeegolfiin tai ulkobodailuun.

Pitkäjärvi nimettiin vuonna 2012 SF-Caravan ry:n kesäsuositusalueeksi sekä koiraystävällisimmäksi alueeksi vuonna 2018. Vuonna 2021 saimme kunnian olla Vuoden Caravan alue 2020. Vuonna 2021 saimme myös toistamiseen koiraystävällisimmän alueen kunnian.

Alueellamme on lainattavissa polkupyöriä, joiden avaimet saa isännältä toimistosta. Näillä pyörillä on helppo polkaista Kokemäen keskustaan kauppaan asfaltoitua pyörätietä pitkin. 

Lainattavissa on myös kaksi SUP-lautaa, soutuveneitä, polkuveneitä ja kajakki - kysele isänniltä niitä lainaan ja lähde järvelle seikkailemaan. Pelastusliivejä saa lainattua toimistolta. 

Toimistolta saa myös lainaan kävelysauvoja ja fribakiekkoja. Lapsille löytyy runsaasti aktiviteetteja.

Koirille tarjotaan helteellä helpotusta sekä vapaana ne voivat juoksennella alueen omassa koirapuistossa.

Talvella lähistöltä löytyvät hyvin hoidetut hiihtoladut. Lisätietoja Kokemäen vapaa-aika- ja liikuntapalveluista.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠