Hallitus tiedottaa

Tänne tullaan lisämään uusia tiedotettavia asioita.

20.10.2019

1.5 - 30.9 välisenä aikana vuosipaikkalaisten on aleelle saapuessaan ilmoitettava läsnäolopäivänsä toimistole viranomaisvalvonnan vuoksi. Caravan kortin käyttöä suositellaan tiedon kirjaamisen helottamiseksi.

 

18.08.2019

Hallituksen kutsumana ylimääräinen kokous. Aiheena uuden saunan rakentaminen. Kokus pidetään Pitkäjärven opistolla (Urheilutie 15, Kokemäki) 30.08.2019 klo 18:00. Kahvitus klo 17:30 alkaen

 

SF-Caravan liitto on tehnyt uudet mallisäännöt yhdistyksille ja SF-Caravan Kokemäen Seuty ryn kevätkokouksessa hallitus esittää että uudet säännöt otetaan  käyttöön. Kevätkokous päätti ottaa uudet säännöt käyttöön.

Lue uudet säännöt etukäteen tästä.

 

Aleemme kehittämiseksi on uutuutena IDEA RIIHI - lue tästä esitteestä tarkemmin ja täytä tämä lomake.

 

Kausipaikkasopimus (vuosipaikka) on muokattu liiton mallisopimuksen mukaiseksi joten vuosipaikkalaisten tulisi käydä allekirjoittamassa uusi sopimus toimistolla viimeistään kun uusi vuosipaikka jakso alkaa mutta sen voi myös käydä tekemässä seuraavan kerran kun alueella käy. Sopimukseen voit tutustua etukäteen tästä.

 

Otathan huomioon aluella yöpyvät etkä aloita esim. ruohonleikkuuta ennen klo 10.

Näin toimien annamme monille mahdollisuuden nauttia aamukahvinsa linnunlaulua kuunnellen. 

 

Vaunusaunan varauslistat - yksi viikko kerrallaan. Eli vain viikon eteenpäin voi varata vaunusauna vuoroja.

 

Vierailijoiden paikkojen varaaminen:

Jotta pystymme ruuhkaisimpina tapahtumina hoitamaan vieraiden paikotuksen mallikkaasti ja järkevästi niin emme voi ottaa vastaan tietyn paikan varauksia.  Paikan voi jatkossakin varata, mutta se tarkoittaa että paikka varataan alueelle ei "Matin" viereen.

"Halpuutimme" jäsenmaksun -50% vuoden 2017 alusta lukien, lue tarkemmin!